Monday, 22 August 2011

--------> SEMUA TAK KENE =p

eee , cibek lhaa ! cibek , cibek , cibek ! tak suke tak suke tak suke ! knpe lhaa kene jdi mcm ni ? haihhh , aku hntr text tnde nak bedamai pun tak kan salah kod ? mintak maaf bukan bermakne aku kalah kan ? asal lhaa member-2 aku marah aku bile aku na buad baik dgn org ? ta de lhaa baik sngt kod , jahat jugak .. tpi asal nk buad baik je kene marah ! haishhyoo , susah lhaa , aku bukan berani sngt nak lawan ckp member-2 aku tu .. lawan pun balik-2 cakap aku satu ape pun tak betul ! BENGAP ! yelahh , syg member kan ? dorg nak buat yg terbaik untk aku .. so , aku syg korg lhaa .. terutama BABUN dgn TANGGECHI aku tu .. hahaha , ILYSFDM <3

BABUN kesayangan aku , heee ~ yg selalu kene marah .. AINA AKU SAYANG KAU KETAT KETAT kay hunn ? muah pp kanan kiri .. :3

yg mate besar uh TANGGECHI ! haha , kalau dgn dy , aku pulak yg slalu kene marah .. apeape pun DAYAH AKU SAYANG KAU LEKAT LEKAT .. :3


FB DAH SEMAKIN PULIH ..

heee ~ FB aku nmpknye dah semkin pulih dari sakit dy yg agak-2 teruk tuh .. haha , spe lhaa ken yg pulihkan ? haha , of coz lhaa aku .. haihh , bengang betul lhaa kat spe yg bgi virus kat fb aku tuh ! ehh , boleh tak jgn mcm cibai sngt ? kau nak bgi org virus-2 ni ape kes ? kau bgi kat kau punye fb sndri lhaa dungu ! derrr , tak boleh blah ar kau ni ! tak de kerje ! hampeh betul .. haishyoo , sabar yana , sabar .. hee ~ sudah-2 lah tu weyy , buad lha kerje berfaedah ckit kay ? jge tepi kain kau tu dlu , atau kau nak aku gunting kain kau bru kau reti nak jge tepi kain sndri ha ? --;

P/S : asal OVERACTING kau niey yana ? haihh ..

Saturday, 20 August 2011

KAK FAEZNUR FATIHAH :3

heee ~ bangga sekejup .. tdi kte ken ken , g usha-2 blog orang jup .. usha punye usha terjumpe lhaa 1 blog niey ,, hee ~ actly ni blog kakaq angkat aku .. thanks to kaq FAEZNUR FATIHAH .. si gadis double F tuh .. hikhok .. rayau-2 malam-2 ken , elok-2 bosan jdi kembang jer , terbukak salah satu pages dy and ternmpk pic aku ! (THEM) haha , syg jugak akaq kat adeq ken ken ? ade pulak tulis "PLEASE DO NOT TOUCH THEM . IF U TOUCH THEM . U'LL DIE !" wahhh , terer lhaa akaq aku tu ken ken ? smpai nak bunuh-2 neyh .. haha , ingt tuh SAPE YG SENTUH AKU , KORANG BERHADAPAN DGN FAEZNUR FATIHAH ! huahua .. akaq . adeq tak kan tinggal kan akaq lhaa , DON'T WORRY BE HAPPY HUNN ! ngee ~ coz ILOVEYOUSOFUCKINGDAMNDAMNMUCHIEE .. ^_^

P/S : GADIS DOUBLE F , niey dy punye blog .. jgn lupe usha-2 kay , kalau dah bukak tu faham-2 je lhaa kan ? FOLLOW ! ade faham .. KERJASAMA ANDA AMAT DIHARGAI .. TERIMA KASIH SAYANG ..

Friday, 19 August 2011

ACC FB #macam cibai --;

errr , bengang kod , acc fb aku buad psl lgi ..  msuk hari ni dah nak dked dua hari dah acc aku tak boleh bukak .. nak kate ade virus ?  aku buad ape kat fb aku smpai dtg pulak CIK VIRUS tu lgi ? hatoiii , tak kan psl lappy aku lgi kod .. haihh , dah rindu sngt neyh nk onl fb .. asyik-2 kene onl pkai fb adek aku .. mne best ! tak same mcm fb sndri .. dah nme pun fb org lain .. susah doeh kalau tak boleh berenggang dgn fb niey .. ehm , alamatnye aku kene lah tunggu dua tiga minggu , tak pun sebulan , setahun .. haha , hope sngt lhaa dy da boleh bukak lepas raya niey .. (lme sngt ke?) haishhyoo , nak bukak fb .. bosan tahap cipan lhaa .. --;

Thursday, 18 August 2011

2 in 1 --'

hri ni ujian bermula , haishhyooo , bru cuti smlm tup-2 hri ni dah ujian , hatoii .. pecah kepala nak-2 lgi bile dlm bulan puasa mcm ni , haha , bukan study pongg .. cehhh , muke ni nk study ? =P muke ni ? haha , steady jerp .. boleh lgi dok onl fb , teknologi skrg dah cnggih lhaa katekan .. belajar secara onl .. bhahaha .. onl punye onl smpai baru ni tdi nak onl lgi .. dah tak boleh nak bukak , ntah ape haram jadah ntah yg sangkutnye pun aku tak tahu lhaa .. balasan neyh ..haha , sbb kerje aku 25 jam non-stop asyikkk dok dpn lappy je , homework tak buat , buku ? lgi lhaa haram nak sentuh .. haishhyoo .. second story untk post kli ni pulak .. smlm aku IMchat dgn ex's aku yg sorg tu .. --' , NOW , aku rse bru aku dpt jawapan drpd semau persoalan aku tu , and jawapan dy ialah .. aku mmg dah tak de rse ape-2 kat dy .. bile smlm dy bgitahu aku yg dy dah ade awek bru , aku mcm tak de pape yg jdi je , buad lek suda .. jawapan aku kat dy "ouh , okay .." nmpk sngt tak de perasaan dah kat dy , hahaha .. suke kod .. mmg lhaa tak sepenuhnye hilang perasaan tu tpi sekurang kurangnye .. aku dah tak mcm dulu , mcm kene tekanan jiwa pongg ade .. bhahaha .. sekarang aku rse happy ckit sbb dah dpt jawapan yg jenuh aku cri ..

P/S : happy tak terkate but ade plus bengang jugak sbb FB still lgi tak boleh bukak , mcm cibai bin cabai .. hatoiii .. --'

Tuesday, 16 August 2011

LAME , heeee ~ :D

hui , hui , hui ... HIKHIK :D , kte kenken dah lame sanad tak update blog , sebab lappy kte masuk VIRUS ! cehh , teruk betul punye CIK VIRUS tu .. datang tanpa diundang .. abis lappy kte kene format balek .. haishyooo , dah tak tahu nak story ape dah .. = = ; penat nak menaip , HAH ?! kay lhaa , smpai situ je lhaa .. daaa ~ kboiii .. :D

Wednesday, 10 August 2011

SOALAN YG TAK TERJAWAB :/

AKU TAK FAHAM HATI AKU ! itu lah yg sebenarnye .. dan tu lah hakikatnye .. YES , aku admit .. mmg aku SAYANG dy sngt-2 .. tpi aku tak tahu lah syg tu syg kawan atau syg kekasih .. bile dy tak de dlm hidup aku , aku sunyi .. aku rse mcm aku sntiase nak dy ade dgn aku .. bile dy dah ade dgn aku .. aku lyn mcm member .. mcm best friend aku je .. aku tak rse ape-2 .. walaupun dy nak crite psl mne-2 perempuan .. bile dy jadi bf aku , aku slalu sakit hati ... but kalau kawan mcm skrg aku rse bebas .. aku tak sakit hati .. dy layan aku pun sntiase okay .. tpi kalau gf dy .. msti dy lyn mcm nak atau tak nak .. s0 , bnyk sakit hati kan ? aku pun bukan nye slalu ade mse untuk dy .. nak jmpe tak jarang , kelaur rumah tak boleh .. itu ini semua tak boleh .. dy pun mungkin sakit hati jugak .. DUA-2 SAKIT HATI .. the end of the story kteorg clash lah , dgn PENIPUAN dy tu .. but alsan sebenar dy lain , tu pun lepas 3 bulan aku clash dgn dy sekarang bru aku tahu alasan sebenar dy .. "rse bosan sbb hari-2 mcj bnde yg sme " , FINE .. *tarik nafas dlm-2 yana .. kay , ape yg aku rse skrg pun aku tak tahu lah .. nak marah dy pun tak boleh .. alasan dy tu mmg betul pun .. kalau slalu jmpe pun salah , slalu text pun salah .. kalau jarang-2 jmpe tu mybe lagi okay kod .. hmm , s0 , drpd ape alasan dy tu .. aku tak tahu lah ape yg dy MENGAKU kat aku .. syg aku sngt-2 .. best giler cple dgn aku tu .. semua tu BETUL atau TAK ?! kadang-2 aku rse dy TIPU aku lagi .. tpi aku tak boleh jugak nak tngk seseorang tu drpd kesalahan dy yg lepas .. MUNGKIN jugak dy tipu aku tu sbb dy tak nak aku sakit hati .. entah lah ,, SOALAN YG TAK TERJAWAB , DAN SAMPAI SEKARANG MASIH TAK DE JAWAPAN ..